Απρίλιος 21 , 2018 /

Επίσκεψη του Κου Κυριάκου Μητσοτάκη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Πτηνοτρόφων «Agrosyn»

Στιγμιότυπο από την σημερινή επίσκεψη του Κου Κυριάκου Μητσοτάκη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στις εγκαταστάσεις του Συν/σμού Πτηνοτρόφων Μεγάρων «AGROSYN» στον Άγ. Βλάση

Περιοδεία στα Μέγαρα πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Επισκέφθηκε επιχείρηση παραγωγής και εμπορίας οστρακοειδών, τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Μεγάρων «Agrosyn», τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Κηπευτικών Μεγάρων, επιχείρηση εμπορίας αγροτικών και κηπευτικών προϊόντων αλλά και οινοποιείο της περιοχής και επανέλαβε τη δέσμευση της ΝΔ να στηρίξει την επιχειρηματικότητα και τον πρωτογενή τομέα.

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στην πόλη των Μεγάρων και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς κατοίκους αλλά και καταστηματάρχες. Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως μία σειρά από νέες επιχειρήσεις και ομάδες παραγωγών παλεύουν κόντρα στη γραφειοκρατία και στην υπερβολική φορολογική επιβάρυνση για να διαπρέψουν επιχειρηματικά. Όπως σημείωσε, δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας είναι να στηρίξει με συγκεκριμένα φορολογικά κίνητρα και αποδέσμευση πόρων από το πρόγραμμα γεωργικής ανάπτυξης την επιχειρηματικότητα, ειδικά στον πρωτογενή τομέα, ο οποίος, όπως είπε, μπορεί να αναδειχθεί σε συγκριτικό πλεονέκτημα για την Ελλάδα.

«Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για τη χώρα μας, θα στηριχθεί από τη Νέα Δημοκρατία, έτσι ώστε να μπορέσουν περισσότεροι νέοι άνθρωποι να γυρίσουν στη γη τους, να παράγουν, να αξιοποιήσουν τη γνώση τους, να ενσωματώσουν στην παραγωγή τους τη σύγχρονη τεχνολογία, για να μπορέσουν τα ελληνικά μας προϊόντα να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικά» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

πηγή: Naftemporiki.gr

Αγροτικός Συνεταιρισμός Πτηνοτρόφων Μεγάρων
43ο χλμ Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου, 19100 Μέγαρα
Τηλέφωνο: 22960 80460